Systemair – På besøg hos Teknologisk Instituts laboratorium til test af indeklima

Teknologisk Institut inviterede Systemair A/S til fremvisning og sparring af deres nybygget laboratorium til test af indeklima

Teknologisk institut er i sidste fase af indretningen af de nye testfaciliteter i Taastrup, hvor man kan udføre avancerede indeklimatest, simulere forskellige rum geometrier og belastningssituationer, hvor ventilation og indeklima kan simuleres på forskellige HVAC-løsninger

Systemair er stolte af at have leveret Geniox ventilationsanlæg til Teknologisk Instituts nye Indeklima Testcenter.

Adm. direktør Søren Norman Andersen og Produktchef Claus Pedersen fra Systemair A/S, besøgte det imponerende testcenter i Taastrup og blev vist rundt af centerchef Ole Ravn, sektionsleder Christian G. Nicolaisen og Lasse Skammelsen Trankjær, som vil blive ansvarlige for det nye laboratorie.

”Vi er stolte af at deltage i løsningen omkring laboratoriebyggeriet og glade for samarbejdet med Teknologisk Institut. Det er meget vigtigt at kunne teste, og derigennem udvikle vores produkter som branche, da indeklimaets betydning ikke altid får den fokus det burde. Vi tilbringer 90% af tiden indenfor, og derfor er kvaliteten af indeklimaet meget vigtigt.” Udtaler Søren Norman Andersen.

Indeklimalaboratoriet har til formål at teste, rådgive og udvikle produkter, som skal leve op til flere mærkningsordninger og krav til indeklimaet. 

Mærkningsordningerne kan anvendes som kvalitetsstempel af et produkt over for kunder og forbrugere, og det er derfor vigtigt, at kunne dokumentere hvordan de kan påvirke indeklimaet, og derved leve op til CE-mærkning og andre frivillige mærkningsordninger.

”Testcenteret vil kunne bidrage med data til glæde for hele ventilationsbranchen. Arbejdet i testlaboratoriet er derfor med til at støtte den proces, som er omkring opgørelsen af CO2-belastningen af bygninger og bedre forstå funktionaliteten i HVAC-komponenter. Det er med stor glæde, at vi som fortaler for det gode indeklima, er med til at bidrage i et projekt som dette.”Claus Pedersen, Produktchef, Systemair A/S.

Se leverandører af indeklimaløsninger her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger