Adaptorer AC/DC

Adaptorer AC/DC - Adaptorer stammer fra det engelske ord adapt, som betyder at tilpasse sig. Betegnelsen bruges om tekniske indretninger, der danner en overgang mellem to standarder. Leverandører af adaptorer AC/DC finder du i listen på denne side.

Leverandører af og viden om adaptorer AC/DC:


Power Technic ApS

Elsenbakken 19
3600 Frederikssund
Telf.: 70 208 210
E-mail: salg@powertechnic.dk

www.powertechnic.dk

Kompetencer: Strømforsyninger, LED, Enclosed, Open frame, DC/DC, DC/AC, Adaptere, Ladere, DIN skinner

Læs mere om Power Technic APS


RepComp ApS

Skovfryd 18
2800 Kgs. Lyngby
Tel.: +45 70267420
E-mail: cgs@repcomp.dk

www.repcomp.dk

Kompetencer: Strømforsyninger, AC/DC Strømforsyninger, DC/DC Strømforsyninger, Adaptorer, Batteri, Ladere/Chargers, LED Drivere, UPS-anlæg, Medico/Medicinske godkendte strømforsyninger, Militær godkendte strømforsyninger, Custom Designede strømforsyninger

Læs mere om RepComp ApS


Danske Anyware Solutions nomineret for innovativ IoT teknologi til europæisk forsikringspris
Danske Anyware Solutions er nomineret til prisen Insurtech IoT Newcomer Award ved den europæiske forsikringskonference Insurance IoT Europe Summit, som afholdes i London den 26.-27. juni

Den danske virksomhed Anyware Solutions har udviklet en smart adaptor til lampefatningen, der gør det muligt at anvende en app til at holde øje med lys, lyd, temperatur og luftfugtighed i hjemmet. Løsningen gør hjemmet mere intelligent og hjælper boligejere og -lejere med at forebygge og opdage indbrud eller dårligt indeklima.

Den patent-anmeldte Anyware Smart AdaptorTM passer til en almindelig lampefatning, og den indeholder sensorer, der måler og observerer temperatur, luftfugtighed, lydniveau og lys i rummet. Via den tilhørende app kan lyset i rummet styres, og smart adaptoren kan automatisk sende notifikationer til brugeren i tilfælde af uventede målinger, som for eksempel støj når ingen er hjemme, dårligt indeklima eller uventet temperaturfald, som bør tjekkes.

Anyware Smart Adaptoren er så innovativ, at den nu er blevet nomineret til prisen Insurtech IoT Newcomer Award ved den europæiske forsikringskonference Insurance IoT Europe Summit. Konferencen samler førende forsikringsselskaber i Europa omkring temaet Internet-of-Things (IoT), og hvordan IoT kan være med til at skabe fremtidens forsikringsbranche. Brugen af IoT i forbindelse med forsikring kan være med til at omdanne risiko, prisfastsættelse, krav og ja selv forholdet til kunden. IoT er med andre ord med til at gøre det muligt for forsikringsselskaber at skabe et reelt kundeengagement.

De nominerede til prisen Insurtech IoT Newcomer Award er nøje udvalgt, og et ekspertpanel udvælger vinderen ud fra hvem af de nominerede, der har udfordret normerne i forsikringsbranchen og skubbet til konventionelle grænser. "Vi er utroligt stolte over at være blandt de nominerede", udtaler Morten Bremild, co-founder i Anyware Solutions, og fortsætter "alene det at være nomineret til denne pris vidner om, at vores innovative løsning er med til at transformere forsikringsbranchen, som vi kender den i dag".

Anyware Solutions er allerede godt i gang med at teste, hvordan forholdet mellem forsikringsselskab og kunder kan styrkes med en Anyware Smart Adaptor i et Innovationsprojekt støttet af Markedsmodningsfonden i Danmark


Robuste DC sikrings-adaptere til solcellesystemer
Den nye DC sikrings-adapter fra Phoenix Contact er et beskyttelseselement til solcellesystemer, som er nem at installere. De optimerede termiske egenskaber beskytter imod fejl forårsaget af ældning. Sikrings-adapteren overholder alle gældende internationale krav inklusiv de seneste TÜV testspecifikationer.

Adapterne fra Sunclix produktprogrammet fås med sikringsindsatse fra Littelfuse i høj kvalitet fra 6 til 30 A. De er designet til spændinger op til 1500 V. Phoenix Contacts program af produkter til solcellesystemer fuldendes af sikrings-adapteren til udendørs anvendelse i henhold til beskyttelsesklasse IP68.

For yderligere information kontakt Product Manager Nikolaj Z. Jessen, njessen@phoenixcontact.dk eller vores kundeservice på telefon 36 77 44 11


Grønne adaptere – i sort eller hvid – til alverdens ladeformål
Powerbox Craftec udvider sit sortiment af ladere fra sin leverandør Phihong. Overenstemmelsen med diverse energistandarder definerer forsyningerne som ”grønne”, men farverne er typisk sort eller hvid. Og så kan Phihong-laderne bruges overalt i verden

Der findes vel leverandører af opladere i tusindvis. Men eksterne, kapslede strømforsyninger til opladning - eller strømforsyning - af typisk mobile produkter skal vælges med omhu. For OEM-producenter er det som regel den billigste vej til opladning/forsyning af et givent slutbrugerprodukt, men man skal sikre sig, at forsyningen kan bruges lokalt - og globalt - med henblik på diverse standarder for tilslutning og effektivitet/tomgangsforbrug.

Phihong, der gennem Powerbox Craftec leverer et utal af strømforsynings- og opladerprodukter, udvider nu sit udbud af forsyninger, der typisk vil ledsage OEM-elektronikprodukter, som skal sælges overalt i verden. Forsyningerne er af Phihong defineret som "grønne", hvilket skyldes overenstemmelse med standarder som DOE Level VI, CoC V5 Tier 2 og ErP Lot 6, men kapslingerne er i enten sort eller hvidt - og det er jo de rigtige farver til dagens slutbrugerprodukter.

De nye typer, som Phihong og Powerbox Craftec nu leverer er PSA02E-064-R, PSM03E-050Q-3-R fås i sort og hvid), PSA05E-050Q-H (fås i sort og hvid), PSA05E-050G-R, PSAA10E-050QD-R (fås i sort og hvid), PSAC18E-120DPH-R og PSAC24E-120(PM)-R.

PSA02E-064-R er en euro-type AC/DC-adapter med et 6,4V/1,54W output i en formfaktor på 59mm x 35mm x 25mm. PSM03E-050Q-3-R (3W for hvid) er en USB-lader på 5V/2,75W med så små mål som 43mm x 42mm x 21mm. PSA05E-050Q-H er 1A-versionen af en 5V (og 5W) USB-lader igen med mål så små som 43mm x 42mm x 21mm. PSAA10E-050QD-R er også USB-ladere, men nu til effekter op til 10W (5V/2A) og fysiske ydermål på 72mm x 45mm x 33mm. PSAC18E-120DPH-R er en 12V/1,5A forsyning til større mobile eller mindre stationære produkter. Og endelig er PSAC24E-120(PM)-R en 12V/2A forsyning, der kan strømføde en række typiske forbrugerprodukter.
Alle de ovennævnte mål er for forsyninger med amerikanske to-bens netstik, men de typiske ikke-jordede euro-stik er kun marginalt større. Generelt for Phihong-forsyningerne gælder, at det er universelle AC/DC-adapters, som accepterer inputs mellem 90 og 264VAC og som kombinerer et solidt design med en lav pris og muligheden for at få den samme forsyning med stikben til alle verdens netstandarder.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Gitte Norup, Sales Director
Craftec A/S
Hovedgaden 45, 1
2970 Hørsholm
Tlf.: 45 93 42 00
Tlf.: 45 28 06 22 (dir.)
e-mail: gitte.norup@powerboxcraftec.com
web: www.powerboxcraftec.com


Frontadaptere til signal- og effektfortrådning
De nye universelle frontadaptere gør det muligt for dig hurtigt at fortråde moduler til Simatic S7-300 controlleren. Adapterversionerne til signal- og effektfortrådning er ikke kun egnet til applikationer med høje spændinger og strømme; de egner sig også til små og analoge koblingssignaler. De anvendes til en koblingskapacitet på op til 250 V AC/DC and 6 A.

Adapteren kan tilsluttes til rækkeklemmen hurtigt og fejlfrit, takket være anvendelsen af stikbare komponenter. For at anvende det fulde udbud af funktioner i en modulær rækkeklemme er tilslutningen til den modulære CLIPLINE complete rækkeklemme placeret på field-siden. Samtidig muliggør det lukkede og berøringsbeskyttede husdesign sikker håndtering.

Frontadapteren fås i fire tilslutningsversioner i henhold til applikationens krav. 20- og 40 positionsmoduler kan enten tilsluttes via stik eller via åbne kabelender. En version med en reduceret overordnet stikbredde fås til applikationer med begrænset plads.

For yderligere information kontakt Product Manager Brian Lumby, blumby@phoenixcontact.dk eller vores kundeservice på 36 44 77 11